Fabregas

@ekipa_mk 🔁СОСТАВИ: Гвардиола со Сане пред Стерлинг, Конте му дава шанса на Фабрегас - ekipa.mk


Fabregas

@AleksandarM35 🔁Разликата помеѓу мали и големи играчи! #COYB #Fabregas


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна