@Ratkapnata 🔁@seirdotmk Според Elon Musk, само се прашувам колку квадратни километри се потребни за Македонија ... ecowatch.com


45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна