@nekoe_ime @dimitrov_1 мислев другари сме.......


@dimitrov_1 Сакам да напраам нова ариевска раса, со кафеави очи и ружни фаци.


@dimitrov_1 RT @krofnara_hrom: Цицките ти се поголеми од душата.


@petelbg Виж и сподели, ако си българин!

В този момент започна историческия мач на Григор Димитров!

Гледай на живо ТУК https://t.co/hooMmj4HF3



@dimitrov_1 RT @Jovanowsky: Изгорени од курва и на принцези дуваат


@dimitrov_1 @Wlladdimir сеа ги отследував 😂 сори нат сори


@Bbelchev69 Очаквайте на живо: Григор Димитров – Анди Мъри https://t.co/qJ9ikyuvJO #USOpen2016


@Wlladdimir @dimitrov_1 културен чоек


@wmg_topsport Залогът е място на четвъртфиналите на US Open https://t.co/OluOfap3iN


@dimitrov_1 @DisturbMeAlien само да е малко <3


@trendafilka4 @dimitrov_1 @dzordzeb
Лесно е да кажеш те сакам, тешко е да го докажеш.


@Novini1 #Тенис US Open LIVE: Григор Димитров - Анди Мъри https://t.co/vXstgNULP7


@nzmmiprecish @dimitrov_1 деактивирани им се


@dimitrov_1 Ислушав цел албум а уште не ми е кренат ричот.


@tenniskafe Очаквайте на живо: Григор Димитров – Анди Мъри https://t.co/O0fdsata11 | Tenniskafe


@dimitrov_1 @DisturbMeAlien муебам фацата


@dimitrov_1 Сакам да давам мотивациони говори кои ќе ве наведат на самоубиство.


@RedditMKD @dimitrov_1 подобро едни во рака отколку две на груди.


@RedditMKD @dimitrov_1 сите имаме по еден пар цицки.


@dimitrov_1 Можда го достигнав дното али фризурата ми е on point.


@dimitrov_1 *и' пишува на мајка му на фб за да види да не е до него што сите го оставаат на seen* *плаче пошо го достигна дното*


@dimitrov_1 RT @lordhelpmypours: посевезден кур си дркам.


@dimitrov_1 RT @portokalovaa: Син ми за 8ми роденден имаше воз на тортата,лани авион ако догодина бара пасош на тортата јасна ке ми е пораката.


@dimitrov_1 Да си најдете некои што ќе ви го почитуваат времето и да си бидете среќни цел живот ебате себичните луѓе ебате <3


@jovica_c @dimitrov_1 *солзи капат*


@katiestrummer @dimitrov_1 има време. ♥


@dimitrov_1 @jovica_c затоа ние ќе ги шетаме а други ќе ги ебат


@katiestrummer @dimitrov_1 за секунда не ми излезе она дека ме следиш и ќе те убиев. <3


@dimitrov_1 Прашање на време е коа од тие 4000 што ги следиш ќе отследиш 3500 и ќе се вивнеш во облаците како твитер божество <3


@b2bnewsbg Ще успее ли Григор Димитров отново да спре Анди Мъри https://t.co/uQs8TJspG5


@b2bnewsbg Ще успее ли Григор Димитров отново да спре Анди Мъри https://t.co/SFzZk4OBFx https://t.co/4bfK8dcfRy


@dimitrov_1 @Han_Taken има скриени чувства кучката, се глеа <3


@dimitrov_1 @Han_Taken "грешка си дечко, намерно го фрлив" (намиг бек)


@dimitrov_1 @LaDameDuMonde генерално де пички во душа. Само некои имаат поголема самодоверба <3

05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна