@Stefan_Tod Таман аи викам овој Conte добар и ќе успее со Chelsea кога он David Luiz

@macedoniannews_ Давид Луиз се враќа во Челси:

Челси го договори враќањето на Давид Лу... https://t.co/nu76EsRXRL https://t.co/YmGL8j6ORF

@mkprimetime Неизвесна е судбината на Давид Луиз https://t.co/44dmGyIM8t


@SportClubMk Неизвесна е судбината на Давид Луиз https://t.co/HfQLepBzzl

05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна