@MartinovNasko 🔁Какво спечелиха и какво загубиха #ClintonVsTrump
dnevnik.bg


@baljumbaljum 🔁Дел од светот и Америка шокирани од нисктото ниво и навредите на дебатата


@kefremovski 🔁Дел од светот и Америка шокирани од нисктото ниво и навредите на дебатата #ClintonVsTrump. Не знаат тие како е да живееш во #Македонија...


45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна