@SportClubMk 🔁Каде е одбраната на Арсенал? Што прави Оспина - ПСЖ води по само 50 секунди (ВИДЕО) https://t.co/0VT0Uu45CO

05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна