@Effo12 🔁#хаха Не стивнуваат омаловажувањата и навредите кон тие шо гласале за Трамп. #LIBTARDS користат веќе видена реторика twitter.com после #brexit, #Calexit


45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна