Cícero
@Cicero_IX 🔁Митинзите на Трамп и Хилари

Cícero
@Cicero_IX 🔁 "На 15-ти септември..."
14 години подоцна...

Cícero
@Cicero_IX 🔁Книгава е прав redpill

Cícero
@Cicero_IX 🔁добра ноќ


@Cicero_IX 🔁Зошто се бунат, се што е снимено си има behind the scenes


@Cicero_IX 🔁Обама: Америка е суперсила бидејќи гледа над своите интереси. Точно Бараче, гледа само на интересите на корпорациите, и супер банките.


@Cicero_IX 🔁Не фрлајте лоши зборој за шарените револуционери, because words can hurt and they need safe place... во собрание...ко пратеници.


@TheDirektorot 🔁@Cicero_IX живеалишта, здравствено осигурување, образование, пари...


@TheDirektorot 🔁@Cicero_IX а мислиш дека еден од тие мигрантите би останал во МК, па макар и да му го дадеш станот гратис?


@TheDirektorot 🔁@Cicero_IX готово, во зграда ќе ти ги вселат.


@ZdravkoNovev 🔁Цицерон: Шест грешки, които човечеството продължава да прави век след век http://fb.me/2Tzm1YHs0


@Cicero_IX 🔁 Гледачот не е про-владин медиум..< http://www.libertas.mk/elokventnosta-na-janeva-ke-se-tseni-vo-sudnitsa/br


@Cicero_IX 🔁Новата шведска химна< https://www.youtube.com/watch?v=GGT1eLOPdL0br


@Cicero_IX 🔁@FlavrSavr @voxdotcom За другите незнам, ама Трамп е далеку од расист. За Вокс и автопатите расистички. Патетики. https://www.youtube.com/watch?v=odF4GSX1y3c


@Cicero_IX 🔁 Нормални и културни млади до 29 години заинтересирани за работа со невладини?
Плс РТ!


@Cicero_IX 🔁 Зар подобри чадорски кандидати очекуваме во #Македонија кога нивниот главен адут во САД е Хилари?


@Cicero_IX 🔁Запален автомобилот на Петри. Можеби @dw_macedonian се во право. Нема замена за Меркел https://twitter.com/v_of_europe/status/777178418790146048


@Cicero_IX 🔁@CorbadziJa блокирани се делови од илинденска и гологанов


@Cicero_IX 🔁@podochnjak @Effo12 @izrokokiranija модерна уметност и перформанс, 21 век http://www.liveleak.com/view?i=a09_1448106678


@Cicero_IX 🔁Хахаха, Хилари во очаен обид дава пари со цел да се најдат информации да се оцрни Трамп. Паника!


@Cicero_IX 🔁 Заев купил средба со Хилари Клинтон преку албанското лоби.


@BatmanSaysT 🔁@andrej081 Е глупости на десетта!!! #КомеентирајКакоКогаИмавме4Години @Cicero_IX


@Cicero_IX 🔁@Cicero_IX @AmbBaily а во меѓувреме ќе се правда дека медиум. аген. во САД имале човек задолжен за „квалитет на вестите“


@Cicero_IX 🔁Довербата на американците кон медиумите на најниско ниво до сега.Со кое лице @AmbBaily ќе зборува да бидеме критички настроени кон медиумите


@Cicero_IX 🔁Му продал некој на Заев евтини левичарски утописки приказни. Нормално дека ќе влезе во филм човекот. Жално!


@Cicero_IX 🔁Според Шредингер, Хилари е и жива и мртва моментално


@Cicero_IX 🔁 Нa сеизмoлoг среден му е живoтoт кoгa ќе му се нaместaт плoчите.


@Cicero_IX 🔁Т. на заговор: Хилари умира поради „труење“, МВР на САД ги превземаат изборите (потребното време за истрага резултира со 3. мандат на Обама)


@Cicero_IX 🔁 Другар што му е другар на полицаецот-херои што излезе од стегите на режимот ми кажа дека... https://twitter.com/dzdimov/status/775614614084194304

45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна