@RubinBt 🔁@MaximOvertroll на муабетов, најново. Изгледа дека и договорот за книгата ќе му го откажат. thelibertarianrepublic.com


@m_t_n_z 🔁Преди няколко месеца се шегувах, че соросоидните издънки ще обвинят и Далай Лама в нетолерантност.Е, СЛУЧИ СЕ!
breitbart.com


@bebishte 🔁„Чилиманов за Breitbart“ на почетни страни, на видливи позиции, на почесни места... небаре „Чилиманов за New York Times“.


@mkmrezainfo 🔁Чилиманов за „Breitbart“: Организациите поддржани од Сорос и УСАИД се обидоа да палат државни институции и… d twitter.com lvr.it/NPZH16


@kraft_mk 🔁.@kraft_mk
Се надевам, денот.
- По насловна, не се познава.
* Македонија на насловна, ниво, 'Бреитбаит' :(
breitbart.com


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна