@Stiflerche 🔁Farewell BIG TICKET! 21 сезона во НБА, топ 3 PF според мене во поновата историја. После Коби и Данкан, сега и Гарнет. twitter.com The end of an era..


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна