Barça

@zaytsevas12 🔁Барселона, я с тобой. Нужно увозить 3 очка.
Força Barça!


@nakapa62 🔁Barca ГООООООООООООООООООООООЛЛЛ

НЕЙМААААААААААААААААААРРРР


@igor_barca 🔁 Не си ме изградил за да ме срушиш.


@YoursDuchess 🔁@igor_barca можда на годишен испит


@igor_barca 🔁@tronovno мене на шофер на камион


@igor_barca 🔁Да излезам на цигара по куси?


@igor_barca 🔁@YoursDuchess а на дополнителна?


@igor_barca 🔁Да дремнам еден саат и
ДА ЧАААМПИОООНС!


@igor_barca 🔁 Сигурно на сродната душа му имам направено swipe left.


@igor_barca 🔁 Сегa српски песни сaмo без глaс се слушaaт. И oнaкa сaмo пoрaди рaзгoленoстa ги гледaa


@igor_barca 🔁 Кој е најголемиот успех на македонецот?
-Да му стигне платата за цел месец.


@igor_barca 🔁@Petarzapojadok женски ќе ми дадете од дрогата?


@igor_barca 🔁 Ако сакаш мир во куќа додека жена ти е во пмс, отсели се!!!


@igor_barca 🔁 -🎼 Ме вaдиш oд 7/8ски тaкт


@igor_barca 🔁 Денес бев сведок на несовесноста на една бандера!!!
Ќе се удреше во мене додека си одев загледана у телефонот


@igor_barca 🔁Цел ден две цигари ако продолжи да мр боли грлово можно е да ги оставам
(на маса)


@igor_barca 🔁Рома ме скина в корен
питачи


@Hu_Anastasiia 🔁ПОБЕДА!!! СПОРТИНГ 0-5 БАРСЕЛОНА!!! Разгромная победа каталонцев
Верьте в Барсу! Любите Барсу! Visca el Barça! Visca Catalunya!


@maca_barca 🔁 Подобро гладна но слободна, отколку сита но врзана.


@maca_barca 🔁 комплицираните бараат едноставност


@igor_barca 🔁Ми се игра ризик


25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна