@okazi_se 🔁Кога Diamonds and Rust од Joan Baez ќе ја ислушам без да ме погоди, тогаш ќе знам дека сум го преболела.


25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна