@znajneznaj 🔁Шунка и јајца
- Во светот: Ham and eggs
- На Балканот: Хемендекс
Сланина и јајца
- Во светот: Bacon and eggs
- На Балканот: Бекендекс


@Nataly_Black_ 🔁Шунка и јајца
- Во светот: Ham and eggs
- На Балканот: Хемендекс
Сланина и јајца
- Во светот: Bacon and eggs
- На Балканот: Бекендекс


45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна