@eureporter_mk 🔁#Lithuania Ризици да се изгуби иднината на вооружените сили - Во текот на последната деценија на влошувањето на... ow.ly


05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна