Angela

@angela_19899 🔁 Да живее ВМРО ДПМНЕ


@hateitsgreat1 🔁@angela_chetkaya ета же фейшан


@angela_anche 🔁 А да ти бидам златна рибица... кои три желби би побарал да ти ги исполнам...??


@angela_19899 🔁 😐 - ја околу луѓе
🙄 - ја околу луѓе
😒 - ја околу луѓе
☺️😻☺️😄😘 - ја околу животни


@emilageorgiev 🔁Тръгне ли си Меркел, остава редът. Тръгне ли си Путин, всичко отива на кино. Либералната демокрация > авторитаризъм. zeit.de


@TekstyPesenokRu 🔁Текст песни Алена Свиридова - Два ангела перевод teksty-pesenok.ru


@angela_gogova 🔁Има еден куп луѓе со пореметување на личноста, ама од его и таа нарцисоидност не одат на психијатар, туку реметат кој стигнат.


@angela_gogova 🔁Тешко да имаш работа со луѓе кои се убедени дека вредноста им е поголема од фактичката. Ок е да се сакаш себеси, не и да бидеш его манијак.


@angela_gogova 🔁Научив да ги сакам луѓето. Ама оние само, добрите.


@str_angela 🔁@alek_str од минатиот вторник е.. 😃


@angela_19899 🔁 У ред е да има сексуално воспитание, ама и сексуалното поведение треба да се негува.


@macedoniannews_ 🔁Премиерот Димитриев со Ангела Меркел во Виена на Самит „Миграцијата долж балканската ... bit.ly bit.ly


@angela_gogova 🔁И да, ако планирате да соопштувате пипави информации, и после несакате да бидат поврзани со вашата уста, fucking ќутете.


@Schwein4e 🔁@angela_anche бизниси бре се е oa бизнис


@NewsMixerBG 🔁Напът ли е Ангела Меркел да загуби Европа?: Слабостта в Германия я спъва в Евросъюза bit.ly @DnesBG


@dirbg 🔁Меркел пое отговорност за лошия резултат на ХДС в Берлин dlvr.it


@epicenter_bg 🔁„Единна Русия“ получава 135 места Думата fb.me


@vestnikstroitel 🔁Социалдемократите спечелиха местните избори в Берлин. Пореден удар за формацията на канцлера Ангела Меркел vestnikstroitel.bg


@MultiurokFiles 🔁Календарно-тематическое планирование 6 класс. Rainbow English. multiurok.ru


@MultiurokFiles 🔁Календарно-тематическое планирование 7 класс. Rainbow English. multiurok.ru


@MultiurokFiles 🔁Календарно-тематическое планирование 8 класс. Rainbow English/ multiurok.ru


@angela_19899 🔁 Секси дoлен веш и немa пoтребa oд збoрoви.


@angela_19899 🔁 Шо правиш дома, Сабота е?
-Тука живеам.


@dirbg 🔁Меркел вече не казва ”Ще се справим” за бежанската криза dlvr.it


@angela_19899 🔁 Учете ги децата на голем одмор да седнат до оние кои седат сами.


@angela_19899 🔁 И' отварам прозор на ноќта да влезе во соба.


25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна