@TeaTej4e 🔁 Ќе ми се смеете ли ако ви кажам дека оваа сезона од American Horror Story ми е стварно страшна и страв ми е да ја гледам?


@JumalaTuoni 🔁Ќе ми се смеете ли ако ви кажам дека оваа сезона од American Horror Story ми е стварно страшна и страв ми е да ја гледам?


45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна