Also Me

@_homeostaza 🔁 Me: не бе шо ти е не се замарам што ќе носам, обично ко за на работа шо...
Also me:


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна