Alien

@sm_alien 🔁 Хроники импортозамещения :-)


Alien

@Alien_Lv426 🔁 Майдан в Сеуле


@queen__alien 🔁Да ги пробам сите чоколади на светов и почнувам со строга диета.


@queen__alien 🔁 Колку си добар према некого толку поќе не чиниш и си лош


@queen__alien 🔁 Нештo пoлoшo oд љубoмoрен дечкo имa?
Имa љубoмoрни другaрки..


@awfully_young 🔁@graine_alien Джуд Лоу?


@awfully_young 🔁@graine_alien джеймс д'арси? менее щекаст


@novotopoznanie 🔁Живее ли човечеството под похлупак на извънземен субект? fb.me


@queen__alien 🔁Летоо врати се, сѐ ти е простено.


@Darya0107 🔁@nastya_alien пед рит епта


@FireWaterMe 🔁@queen__alien затоа е бивш


@queen__alien 🔁 Тешко е да живејш со луѓе со различен смисол за хумор.


@krstetaseski 🔁@queen__alien на тешки маки си.


@queen__alien 🔁 Не сум депресивна, вечерва е таква.


@queen__alien 🔁 Сега се почнува муабет со „и ти не си излезена?“


@queen__alien 🔁 Ќе ти треба кеш кеш, за да допреш секси веш...
- Бич у Сара Фешн без пари дават да се чепкат гаќите и прслуците.poz


@queen__alien 🔁По сторито на инста се гледа дали сте излезени.


@queen__alien 🔁Уствари Еминем има многу моќни текстови.


@queen__alien 🔁Колку си подволичен, повеќе луѓе имаш околу себе. За жал вака функционираат работите во градов.


@queen__alien 🔁Не сум депресивна, вечерва е таква.


@queen__alien 🔁 Кoј рaбoти тoј и греши.

Бич плиз.

Јaс и кoгa не рaбoтaм грешaм.


@queen__alien 🔁Какво ќофте беше ко мала сега машала ко манекенка си.
- Сите роднини.


@queen__alien 🔁@Vlatko_Werder а за тие 7 месеци ќе му кажувам и деца дека сакам од него. Good point


@queen__alien 🔁 Твиташ љубовен твит и 10 души од твитеров се пронаоѓаат си мислат за нив е... тоа се тие курвински муабети.


@Vlatko_Werder 🔁@queen__alien си ги имаш понекаТ ❤️


@queen__alien 🔁@FilipFiksi луѓе со низок коефициент на интелегенција


@queen__alien 🔁Имам другар шо замина на филозофски, 3 години го немам видено детето.


@_chemical_alien 🔁 19
фрон4ик


@JaoPokojniToza 🔁@queen__alien @darkhour_seeker Кога ги правиме долги не обвинуваат дека проицирамe.


@kimchiyasu 🔁@alien_privata ето тииииииииииииииииииии


@kimchiyasu 🔁@alien_privata канещна ;з


@queen__alien 🔁Произведувачите на полначи со кратки кабли да ми се објаснат зошто вака нѐ казнуваат, овде и сега.


@queen__alien 🔁Само една личност ми враќа надеж дека уште постои вистинско пријателство.


@TriGoltki_Vino 🔁@queen__alien За жал тие што го немаат, за лажна срека на другите


@queen__alien 🔁Можев да бирам меѓу чипс и јаболко, избрав чипс. И после дебела епаа...


05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна