@AndrejAleksov 🔁Го слушам новиот албум на ATCQ.
Реакции за брзо.


@big_poppa15 🔁Треба да се направи pre-order на новиот албум на ATCQ, слепо верувам дека албумот ќе биде многу добар ко и сите нивни предходни...


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна