45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна

@qantarot 🔁Браво за Casey! Ниедна улога во 2016 не ме потресе како Lee во Manchster by the Sea, број 1 на #КантарТоп16: qantarot.blogspot.ca #оскари


@qantarot 🔁Оскарот за оригинално сценарио е најчесто мојот омилен филм за годината. Така е и со Manchester by the Sea: qantarot.blogspot.ca #оскари


Прочети още: Manchester by the Sea

05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

@InLIFEbg 🔁In Taste: На тазгодишното 89-о издание на Годишните Academy Awards, на официалното честването след церемонията,... fb.me


Прочети още: Academy Awards

25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
Страница 7 от 747
Next