@RubinBt 🔁@MaximOvertroll на муабетов, најново. Изгледа дека и договорот за книгата ќе му го откажат. thelibertarianrepublic.com


@m_t_n_z 🔁Преди няколко месеца се шегувах, че соросоидните издънки ще обвинят и Далай Лама в нетолерантност.Е, СЛУЧИ СЕ!
breitbart.com


Прочети още: Breitbart

35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

@GameScope 🔁#Supergirl / / СИНОПСИС: новое описание 15-й серии 2-го сезона сериала "Супергерл" - Exodus. / fb.me


@GameScope 🔁#Supergirl / / СИНОПСИС: новое описание 15-й серии 2-го сезона сериала "Супергерл" - Exodus. / vk.cc


Прочети още: #Supergirl

45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна

Raven

@_Lady_Raven_ 🔁Младоста е нешто што го имаат само младите, а го ценат само старите


Raven

@_Lady_Raven_ 🔁Има моменти во животот кои секогаш ќе ги памтиме, не поради нивната важност, туку поради личностите...
#ДобраНоќ


Прочети още: Raven

25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
Страница 1 от 720
Next